Zaken Doen

Alles over zaken doen

Financial lease voor mijn baas

gratis-afleveren-in-NLFinancial lease voor mijn baas

Ik had een paar dagen geleden mijn baas aan de telefoon. Ik werk direct onder hem en zo hebben we buiten werktijd ook regelmatig werk gerelateerd contact. Deze dag vertelde hij mij dat hij de dag ervoor een ongeluk had gehad, hij had er zelf niks aan overgehouden maar zijn auto was afgevoerd naar de autosloop. Omdat mijn baas zijn bedrijfje nog aan het opzetten is, is het erg belangrijk dat hij de mogelijkheid heeft om het land door te gaan, met zijn auto. Op deze manier bezoekt hij veel klanten en potentiele klanten en dus is een auto geen overbodige luxe maar meer een must-have. Omdat het bedrijfje nog wat fris en jong is, is er ook niet zomaar een enorm budget om een nieuwe auto te gaan kopen. Mijn baas wilde er nog even over nadenken en de dag erop zou hij dan gebruik maken van mijn auto. Ik ben eens voor hem gaan zoeken op het internet en zo ben ik terecht gekomen op de website van finalease. Bij dit bedrijf is een financial lease mogelijk. Meestal gaat het bij een financial lease om een nieuwe auto maar bij dit bedrijf betreft het een financial lease van een prima onderhouden tweedehands auto. Op deze manier liggen de kosten natuurlijk een heel stuk lager. Deze financial lease is niet enkel beschikbaar voor particulieren maar er is ook een zakelijke variant van en dat vond ik een mooie oplossing voor het geval van mijn baas. Ik heb hem er de volgende dag al meteen op gewezen en hij is dan ook daadwerkelijk aan het regelen gegaan. Vandaag de dag heeft hij dus weer een auto in zijn bezit en eerlijk gezegd is hij er nu enorm mee vooruit gegaan.