Zaken Doen

Alles over zaken doen

Occasions om te leasen

Stel, je bent op zoek naar een leaseauto die niet ouder is dan vijf jaar. Je wilt natuurlijk wel een goede auto hebben tegen een gunstige prijs. Kijk dan eens op de site van Financial Lease Direct. Je vindt er niet alleen personenwagens, maar bent er ook voor bedrijfswagens aan het juiste adres.

bedrijfswagen_leasen

Wat houdt het in als je voor financial leasing kiest?

Je schaft een auto aan en financiert deze met behulp van een leaseplan. Bij financial leasing word je de economische eigenaar van de auto. Dit houdt in dat je zelf de kosten voor de verzekering en het onderhoud van de wagen betaalt, maar dat je wel de btw kunt terugvorderen van de fiscus. Bij aflevering betaal je wel btw, maar de factuur wordt op naam van je bedrijf geschreven. Op deze manier kun je bij de eerstvolgende keer dat je belastingaangifte doet de btw terugkrijgen.

 financial-lease-direct-logo

Maak de juiste keuze bij Financial Lease Direct

Heb je een auto gevonden bij Financial Lease Direct die naar je zin is? Dan kun je zelf met behulp van de leasecalculator berekenen hoeveel premie je per maand gaat betalen. Deze premie is vrij van btw en je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Kun je niet goed een keuze maken of wil je graag eerst meer informatie over leasen in het algemeen of over een bepaalde auto? Neem dan contact op. Kijk voor alle mogelijkheden op de site en laat kosteloos een premie en leaseplan opstellen door het bedrijf.