Zaken Doen

Alles over zaken doen

Letselschade Whiplash

Letselschade Whiplash is altijd een zeer moeilijk geval. Vaak komen de klachten pas veel alter na een ongeval en daardoor is het moeilijk te bewijzen dat het wel hieraan te wijten is. Helaas kan ik hier zelf over meepraten nadat ik voor jaren terug een ongeluk met de auto heb gehad. Het was die dag een zonnige dag en het leek of er geen vuiltje aan de lucht hing. Door de laaghangende zon moest ik mij meer concentreren op het verkeer om mij heen. Hoe zeer ik ook mijn best deed, de auto voor mij stopte ineens en hierdoor kon ik zelf niet op tijd de rem intrappen. Ook de wagens achter mij hadden te laat in de gaten dat er een opstopping was. Gevolg was dat er meerdere wagens achter op kwamen.  

Dankzij de SAP advocaten letselschade whiplash mogen ontvangen

De periode die erop volgden waren vreselijk. In het begin na het ongeval merkte ik niets, maar naarmate de tijd vorderde kreeg ik meer problemen en zelfs uitval verschijnselen van mijn linker arm. Meerdere onderzoeken wezen uit dat dit allemaal met het ongeval te maken het. Het kreeg op een gegeven moment ook de naam whiplash.

Omdat ik zelf als eerste op een andere auto was gereden, werd het een hele puzzel om uit te zoeken wie er precies nu de schade moest betalen. De blikschade dat was geen probleem, maar de letsel werd een heel ander probleem. Hiervoor heb ik een advocaat ingeschakeld. Niet zomaar iemand, maar een goede medewerker van SAP. Wil jij meer weten wat deze allemaal voor je kunnen betekenen, neem dan een kijken op hun website