Zaken Doen

Alles over zaken doen

Magneetborden aanschaffen?

Autoreclame kan op een eenvoudige manier de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie vergroten. Wil je dit ook graag? Een manier om dit te realiseren is door gebruik te maken van magneetborden. Bij Bosman Reklame bestel je flexibele magneetborden voor op de portieren van jouw auto. Deze borden kun je makkelijk van de auto verwijderen als je ze niet nodig hebt en deze kun je weer gebruiken als je ze wel nodig hebt. Kortom: flexibele reclame dus.

Afmetingen magneetborden

De magneetborden en magneetplaten hebben standaard een afmeting van 60 x 40 cm. Wil je de reclame in een andere maat bestellen? Dan is dat ook mogelijk. Bij Bosman Reklame is het mogelijk om de magneetplaten op maat te maken. Daarnaast zijn deze verkrijgbaar in twee rolhoogten, namelijk 61 cm en 100 cm. Wil je al jouw bedrijfsinformatie op de magneetborden- en platen? Het is een optie om het bedrijfslogo en eventuele andere gegevens op deze platen en borden aan te brengen door middel van zelfklevende folies. 

Duurzame materialen

Met de duurzame materialen, moderne apparatuur en ervaren vakmensen zorgt Bosman Reklame ervoor dat je reclame-uitingen met de grootste precisie worden ontworpen. Kwaliteit wordt gegarandeerd, want Bosman Reklame is aangesloten bij Sibon: hét kwaliteitskeurmerk voor signbedrijven. Daarbij wordt er bij Bosman Reklame veel waarde gehecht aan de tevredenheid van de klant. Dit wil zeggen dat de klant echt koning is. Dat is precies waarom wij van mening zijn dat het bestellen van bewegwijzering bij Bosman Reklame een goede keuze is.

Service en mogelijkheden

Ben je ook geïnteresseerd om een samenwerking aan te gaan met Bosman Reklame? Neem dan zeker even een kijkje op de website van het bedrijf. Zo ontdek je wat de mogelijkheden zijn en kun je alvast wat inspiratie opdoen. Heb je nog vragen over de service of werkwijze? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf.

Prijs magneetborden

Wil je weten wat de kosten zijn voor magneetborden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de website van Bosman Reklame. Deel je wensen en de specialisten denken graag met je mee over de mogelijkheden om jouw boodschap zo goed mogelijk weer te geven.