Zaken Doen

Alles over zaken doen

No cure no pay billincasso.nl

billincasso.nl

billincasso.nlAls ondernemer zijnde wilt u natuurlijk geld zien wanneer u iets levert aan de klant. Helaas betalen klanten soms niet en wat moet u dan? Nou de meeste bedrijven schakelen over na het inhuren van een incassobureau. In feite gezien is dit een slim keuze want een incasso bedrijf kan u helpen om het geld te verhalen bij de klant. Helaas komt het zo nu en dan eens voor dat het incassobureau het geld niet kan verhalen, omdat de klant als voorbeeld: Geen geld heeft. Natuurlijk is dat voor u als ondernemer zijnde een domper want u moet toch betalen voor de diensten van dit incassobureau.

Maar tegenwoordig is er de mogelijkheid om het bureau billincasso.nl in te huren.  Dit incassobureau  billincasso.nl werkt in zijn geheel op no cure no pay basis. Dit houdt in dat u als ondernemer zijnde alleen hoeft te betalen voor de diensten van Bill incasso, als er ook daadwerkelijk geld wordt verhaald bij de klant. Dit grote voordeel heeft mij doen overhalen om in zee te gaan met Bill incasso!

Keurmerk

Top service

De service die Bill incasso verleend is geweldig. Wanneer ik contact opneem met Bill incasso kan ik dezelfde dag het dossier opsturen. Onmiddellijk begint het incassobureau met als het ware de klop jacht. In de meeste gevallen zorgt Bill incasso ervoor dat de klant betalen. Helaas komt het af en toe voor dat de klant geen geld heeft en niets kan betalen. Maar gelukkig hoef ik dan ook niet te betalen voor de diensten van Bill incasso!

Wekt de no cure no pay basis interesse bij u op? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

No cure no pay