Zaken Doen

Alles over zaken doen

Tip van vandaag: incasso no cure no pay

2Het onderwerp van vandaag is incasso no cure no payMijn trouwe lezers weten dat ik onderneem en daar veel over schrijf. Ik loop tegen de nodige problemen aan en probeer het altijd zelf op te lossen.  Mijn onderneming loopt erg goed en dat is helaas niet bij iedereen het geval. Ik heb veel klanten die niet betalen en dat is natuurlijk erg vervelend. Ik wist niet goed wat ik hier tegen kon doen  en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar de juiste oplossing.

1

Een goede bemiddelaar.

Ik kwam erachter dat een incassobureau benaderen de beste oplossing was. Ik wilde natuurlijk wel bij het beste incassobureau terechtkomen en daarom heb ik goed gezocht. Na een lange zoektocht langs veel incassobureaus kwam ik uit bij billincasso, hier kreeg ik meteen een goed gevoel bij. Ik heb toen meteen contact met ze opgenomen en we hebben een afspraak gemaakt.

Een erg goed idee

Het incassobureau heeft een incasso no cure no pay regeling en dit was voor mij al helemaal ideaal. Als ze het geld niet terug kunnen regelen hoef je niks te betalen. Ik heb dit dan ook gedaan en inmiddels is alles al geregeld. Ik heb mijn geld inmiddels gekregen en daar ben ik erg blij mee. Een incassobureau inschakelen is echt een aanrader en als ik weer mijn geld niet krijg van klanten weet ik waar ik zijn moet! heb jij dit probleem ook vaak? Kijk dan op de website voor meer info!3