Zaken Doen

Alles over zaken doen

Vervoer van gevaarlijke stoffen, kan dat zomaar?

RvH

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen moet je met verschillende dingen rekening houden. Je kunt deze stoffen immers niet zomaar in een vrachtwagen stoppen. Hier is speciaal transport voor nodig. De meeste gevaarlijke stoffen zijn giftig voor mens en milieu. Dat betekent dat hier zeer zorgvuldig mee om moet worden gegaan. Ook aan het transport van deze stoffen worden strenge eisen gesteld. Wanneer je deze dus wilt vervoeren zul je hier goed van op de hoogte moeten zijn.

Vervoer van gevaarlijke stoffen

Transporteur voor vervoer van gevaarlijke stoffen

Ben jij op zoek naar een transporteur voor het vervoer van gevaarlijke stoffen? Dan kun je terecht bij RvH Dienstverlening. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten transport en hebben een ruime ervaring in het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Alle chauffeurs zijn bijvoorbeeld volledig opgeleid en zijn ook in het bezit van VLG ADR. De ADR is een Europees verdrag dat gaat over het transport van gevaarlijke stoffen over land. Dit verdrag omvat alle regels en voorschriften over dit transport. Chauffeurs moeten hiervan op de hoogte zijn zodat ze weten hoe ze moeten handelen bij calamiteiten en hoe ze om moeten gaan met hun lading. Zo mogen zij met hun lading bijvoorbeeld niet door stadskernen rijden.

ADR

Alle benodigde vergunningen en ontheffingen

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen beschikt RvH Dienstverlening over het benodigde wagenpark. Denk bijvoorbeeld aan tankwagens met een compressor voor tankverwarming. Daarnaast beschikt RvH ook over alle benodigde vergunningen en ontheffingen voor het transport van gevaarlijke stoffen. Je bent hier dus aan het juiste adres voor het transport van jouw gevaarlijke lading. Heb jij ook een lading die als gevaarlijk gekwalificeerd kan worden? Neem dan contact op met RvH Dienstverlening. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en wat zij hierin voor jou kunnen betekenen. Als je voor RvH Dienstverlening kiest dan kies je voor kwaliteit, zorgvuldigheid en flexibiliteit.