Zaken Doen

Alles over zaken doen

Zeer mooie lichtreclame van CD Reclame

CD-Reclame

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen restaurant. Het leek mij een erg leuk idee om het restaurant in de avond mooier en beter naar voren te laten komen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf die lichtreclame aanbiedt en kan plaatsen. 

Terecht gekomen op de website van CD Reclame 

Toen ik op het internet op zoek ging naar lichtreclame kreeg ik zeer veel zoekresultaten. nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van CD Reclame mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat een aantal zeer aantrekkelijke afbeeldingen van voorgaande projecten die zij hebben afgerond. Op het internet vond ik ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de aankopen die zij hebben gedaan. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf opnemen om een afspraak te maken om kennis te maken. 

autobelettering

Zeer tevreden met het opgeleverde resultaat

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Ik kon ook al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn wensen en hoe deze tot werkelijkheid konden komen. Na het gesprek besloot ik om de lichtreclame door dit bedrijf te laten maken. De reclame is inmiddels geplaatst en ik ben supertevreden met het resultaat.