Zaken Doen

Alles over zaken doen

Bent u geschikt als Werkvoorbereider groen? Meld je dan nu bij grijsgroen.nl!

In de functie Werkvoorbereider groen ben je verantwoordelijk voor de technische werkvoorbereiding van projecten in Nederland. Het is enorm belangrijk dat je zelfstandig kunt opereren en allround inzetbaar bent. Je moet voor de functie Werkvoorbereider groen  in staat zijn om samen met de projectleider en ontwerpers tot gewogen technische oplossingen te komen. We zijn op zoek naar mensen met teamgeest, flexibiliteit en praktisch ingesteld. Ook zul je als Werkvoorbereider groen in aanraking komen met technische reglementen zoals de Standaard, UAV en ARW. Je werkt dus ontwerpen technisch uit, maakt besteksramingen, vervaardigt bestekken, verzorgt inlichtingen bij aanbestedingen en houdt incidenteel toezicht. Denkt u dat u geschikt bent voor de functie Werkvoorbereider groen? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Waaraan moet je voldoen?

Wij vragen iemand met een HBO werk en denkniveau. Wij bieden een uitstekende salaris aan en concrete doorgroeimogelijkheden. Je hebt teamgeest, bent flexibel en praktisch ingesteld. Doordenkend vermogen is cruciaal en we eisen dat mensen onderling met elkaar samenwerken, zodat er een mooi eindproduct wordt geleverd. De werkwijze van ons bureau kenmerkt zich door een zeer flexibele en persoonlijke aanpak. Gevestigd in Midden Nederland wordt er gewerkt aan een gevarieerd opdrachtenpakket. Wij hopen dat we binnenkort een nieuwe collega kunnen verwelkomen in ons team!

Neem contact met ons op!

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons vacature verzoeken wij u om contact op te nemen met Lars van der Laan. Hij zal samen met u een afspraak maken voor een eventuele kennismakingsgesprek.