Zaken Doen

Alles over zaken doen

Routes maken met routeplan software levert jouw bedrijf veel op

Een efficiënte routeplanning maken is niet eenvoudig. Het kan echt een uitdaging zijn wanneer je veel leveradressen hebt op een dag. Zelf routes maken is enorm complex. Toch is een goede routeplanning onmisbaar wanneer je veel onderweg bent. Of je nu producten bezorgt of een dienst levert, je wilt niet onnodig teveel kilometers maken. Slimme routes maken levert veel tijd en geld op. Routeplan software helpt jou om de kortste en beste route uit te stippelen.  

Routes maken met routeplan software

Heb jij op dit moment niet de juiste tools om slimme routes in te plannen? Ben je veel tijd kwijt met schakelen tussen Google Maps, Excel, telefoontjes en mailtjes? Gelukkig is het mogelijk om dit proces te automatiseren. In slechts een paar klikken kun je de beste routes maken voor jouw bedrijf.

Hoe werkt routeplan software? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je chauffeurs en bijbehorende voertuigen invullen. De software berekent vervolgens de meest efficiënte route. Bovendien houdt het systeem rekening met tijdvaklevering, laad- en lostijden en de capaciteit van het voertuig. Overbodige kilometers maken is verleden tijd!

De voordelen van routeplan software

Efficiënte routes maken levert jouw bedrijf veel op. De rijtijd van je chauffeurs daalt en je brandstofkosten gaan omlaag. Daarnaast kun je makkelijker en sneller communiceren met je chauffeurs en je klanten. Je chauffeurs weten precies wat ze moeten doen! Bovendien kun je in de app zien waar de chauffeur zich bevindt. 

Snelle leveringen en nauwkeurig verwachte aankomsttijden zorgen voor tevreden klanten. Je laat je klant eenvoudig weten hoe laat je er bent. Dit levert weer meer goede beoordelingen op. Bovendien houdt de routeplan software het weer en verkeer in de gaten. Je weet zeker dat je de meest efficiënte route rijdt. Kortom, de voordelen van routeplan software zijn eindeloos:

 • Sneller efficiënte routes maken;
 • Betere bezorgervaring;
 • Tijd en geld besparen;
 • Een hogere winst;
 • Tevreden chauffeurs en klanten;
 • Geoptimaliseerde routes door slim algoritme;
 • Zelf eenvoudig de route aanpassen;
 • Spoedopdrachten toevoegen;
 • Routes plannen met meerdere voertuigen;
 • Aangepaste routes bij weersverandering of files;
 • Opdrachten eenvoudig importeren via een Excel bestand.

Plan een demo in!

De beste routes maken lastig? Niet met routeplan software. Hiermee maak je sneller en makkelijker efficiënte en logische routes. Ben je benieuwd wat de routeplan software voor jouw bedrijf kan betekenen? Wil je weten hoe de software precies werkt? Dan is een demo met een logistiek expert iets voor jou. In slechts een half uur ben je helemaal op de hoogte en kun je starten met de beste routes maken!