Zaken Doen

Alles over zaken doen

Brandmeldinstallatie waarschuwt jou bij brand

Brandmeldinstallatie van het bedrijf Lantrok Onderhoudsbedrijf is een heel goed en betrouwbaar. Naast het installeren van van de brandmelders, Zorgt dit bedrijf ook voor het onderhoud. De brandmelder zorgt ervoor dat je wordt gewaarschuwd als er brand is. Ook zorgt het systeem ervoor dat er automatisch belangrijke functies geactiveerd wordt. Denk hierbij aan het laten afgaan van het alarm, liften buiten werking stellen en het aanzetten van de sprinklers. Een goede systeem waarschuwt je snel bij brand zodat iedereen tijd genoeg heeft om het gebouw te verlaten. Dan zit je bij de brandmeldingen van dit bedrijf zeker goed.

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie laten plaatsen in mijn kantoorpand

Omdat ik voor mijn nieuwe kantoor pand ook brandmelders wilde laten plaatsen. Ben ik contact gaan zoeken naar Lantrok Onderhoudsbedrijf. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mij op kantoor en bekeek welke installatie het beste bij mijn pand zal passen. Ook werd mij duidelijk waar je vooral op moest letten waar je de brandmeldinstallatie het beste kon gaan plaatsen. De medewerker had alles goed bekeken en maakte een offerte op wat de kosten zouden zijn. Deze viel mij erg mee en daarvoor komen ze ook nog iedere maand alles controleren. Daarom raad ik jullie deze onderneming zeker aan.