Zaken Doen

Alles over zaken doen

Mobiele camerabewaking

Zorg ervoor dat je spullen veilig opgeslagen liggen

Als je goederen op een plek hebt opgeslagen maar er zeker van wilt zijn dat ze ook veilig liggen kun je voor mobiele camerabewaking kiezen. Deze bewaking kan op diverse plaatsen worden toegepast.

Mobiele camerabewaking werkt snel en wanneer jij wilt

G4S verzorgt mobiele camerabewaking met een systeem dat bekend staat als @VIEW. Het systeem is eenvoudig aan te sluiten en treedt meteen in werking nadat het verbonden is met de netvoeding. Je kunt zelf bepalen wanneer je het systeem gebruikt. Dit kan voor de een 24 uur per dag zijn terwijl het voor de ander wellicht een aantal uur na sluitingstijd betreft als er niemand meer op een bepaalde locatie aanwezig is.

Toepassing op werven

De mobiele camerabewaking kan op de volgende plaatsen worden gebruikt. Op werven, bij shutdowns en industrie, bij evenementen en in opslagplaatsen. Bij werven wordt vaak aan het einde van de werkdag het gereedschap en ander materiaal daar opgeslagen omdat het de volgende dag toch weer gebruikt wordt. Om te voorkomen dat het materiaal in handen van de verkeerde personen valt kun je mobiele camera’s ophangen.

Toepassing op evenementen

Hetzelfde geldt voor evenementen. Als het evenement is afgelopen en je huiswaarts gaat kun je daar spullen achterlaten omdat je deze de volgende dag toch weer nodig hebt en het niet praktisch is als je alles inpakt dat daags daarna toch weer uitgepakt dient te worden. Om te voorkomen dat er ’s nachts spullen verdwijnen als jij niet meer aanwezig bent is het inzetten van camerabewaking een goed plan.