Zaken Doen

Alles over zaken doen

Een brandkluis voor al uw waardevolle spullen

Bent u op zoek naar een brandkluis om al uw waardevolle papieren, juwelen of elektronica in op te bergen? Bij VDH Safes kunnen we u helpen! Wij hebben al tientallen jaren ervaring met het advies geven en de verkoop van kluizen en brandwerende kasten. Sinds 1957 is brandkastenfabriek Van Den Hoven een feit. Een brandkluis is een kluis die zorgt dat de hitte van het vuur niet uw kluis kan doordringen. De kluis zorgt er ook voor dat het bluswater en andere deeltjes niet in de kluis kunnen komen.

Verschillen in brandkluis

Er zijn verschillende brandkluizen voor verschillende artikelen. Wilt u bijvoorbeeld alleen papier bewaren in uw kluis of ook elektronische apparaten? Papier is bijvoorbeeld erg sterk en kan pas verbranden bij 170℃, terwijl elektronica kan beginnen met smelten en onbruikbaar wordt bij een temperatuur van 50℃. Voor data is het belangrijk een geschikte brandkluis aan te schaffen. Wij kunnen u advies geven en helpen bij het kiezen van de juiste kluis.

Diensten van VDH Safes

Naast de verkoop van kluizen heeft Van Den Hoven een aantal service diensten. Zo hebben zij een noodopening. Als u de code en/of sleutel kwijt bent van uw kluis kan VDH de kluis openmaken door middel van ervaring en de juiste middelen. Ook kunnen ze uw kluis verankeren. Wist u dat bij 91% van de diefstallen de kluis ook wordt meegenomen? Dit betekend dat je de kluis vastmaakt aan de betonnen grond. Zo kan de kluis niet mee worden genomen door dieven.