Zaken Doen

Alles over zaken doen

De Jura koffiemachines zijn uitstekend

coffee pouring to cup surrounded by coffee beans

Wij hebben in het verleden Jura koffiemachines gehad en dit wilde wij graag weer. Zo vinden wij het een geweldige machine wat heerlijke koffie zet. Aangezien wij een goede band hebben met Aroma Club, hebben wij bij hun een offerte aangevraagd. Zij kwamen vervolgens met een voorstel wat er goed uitzag. Zo adviseerde zij ons de WMF 1500S die 180 koppen koffie per dag zet. Dit is voor ongeveer 60 medewerkers. De bonenreservoirs hebben ruimte voor 650 gram. Daarnaast is het mogelijk om een cacao reservoir eraan toe te voegen voor choco, koffieproducten of chocolademelk. De Jura koffiemachines zijn aan te sturen met een app via de mobiel.

Het schoonmaken

Veel bedrijven vinden het schoonmaken van koffiemachines tijdrovend. Gelukkig heb je bij de Jura koffiemachines bijna geen omkijken aan schoonmaak. Zo worden ze grotendeels automatisch schoongemaakt. De krachtpatser is namelijk uitgerust met een Plug & Clean functie. Deze zorgt ervoor dat melkschuimer automatisch wordt gereinigd. Zo heb je in de praktijk weinig omkijken.

Op de website van Aroma Club kan je eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Doorgaans ontvang je binnen twee uur een passende offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook voor horecaondernemers hebben zij passende koffiemachines en uiteraard ook voor thuisgebruik. Het is handig als je je hierover laat adviseren door Aroma Club. Zij hanteren nette prijzen en klantvriendelijkheid staat centraal! Bekijk de website voor meer informatie en neem gerust contact op bij vragen.