Zaken Doen

Alles over zaken doen

De kosten ri&e

kosten ri&e

Het onderwerp van vandaag is kosten ri&e. Waarom dit ontwerp? Simpelweg omdat ik als ondernemer zijnde er zeker van wilde zijn dat mijn onderneming aan alle regels van de arbowet voldeed.Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die voor mij een r&e kon uitvoeren. Met r&e bedoel ik risico inventarisatie en evaluatie. Ik wilde een bedrijf inhuren voor deze risico inventarisatie en evaluatie, maar voordat ik deed wilde ik eerst de kosten r&e weten!

Gelukkig kwam ik via het internet al vrij snel in aanraking met de website rieofferte.nu.Via deze website had ik de mogelijkheid om een risico inventarisatie en evaluatie aanvraag te plaatsen. Na het plaatsen van deze aanvraag kreeg ik van rieofferte.nu een offerte opgestuurd met mogelijke keuzes. Deze bedrijven konden voor mij een risico inventarisatie en evaluatie gaan uitvoeren. Aan de hand van deze offertes heb ik uiteindelijk een bedrijf ingehuurd!

rieofferte.nu

Maar wat is een risico inventarisatie en evaluatie?

Nou met een risico inventarisatie en evaluatie huurt u een bedrijf in die uw onderneming komt controleren. Deze controle wordt gedaan door middel van de veiligheid op uw werkvloer en dergelijke. Er wordt dan bekeken of een onderneming voldoet aan de eissen van de arbowet.

Wanneer dat niet het geval is krijgt u tijdens een risico inventarisatie en evaluatie te horen wat u moet verbeteren. Als dat niet gedaan wordt kunt u een hoge boete krijgen. Gelukkig heb ik tijdens de risico inventarisatie en evaluatie te horen gekregen dat mijn onderneming voldoet aan alle eisen en daar ben ik hartstikke trots op!kosten ri&e