Zaken Doen

Alles over zaken doen

Digitale oplossingen voor financiële processen: Buckaroo

Financiële administratie, ingewikkelde betalingen, het betalen van je leveranciers of zakelijke contacten. Niet iedereen heeft een financieel brein en als dat wel het geval is, dan beleeft niet iedereen er evenveel plezier aan. Toch zijn je financiële processen van levensbelang voor het voortbestaan van je bedrijf. Een goede en duidelijke financiële afhandeling zorg voor tevreden klanten. Tijd om je financiële processen over te dragen aan een professional. Buckaroo biedt verschillende digitale oplossingen voor financiële processen.

 

Digitale oplossingen voor financiële processen

Aanbieder van diverse betaaloplossingen Buckaroo is al sinds 2005 toonaangevend in financiële processen en betaalmethoden voor ondernemers. Naast het bekende aanbod van iDeal, PayPal en creditcard betalingen biedt Buckaroo nog meer. Met digitale oplossingen voor financiële processen zoals Credit Management, Recurring Payments, Pay per Email en Mandaat Management biedt Buckaroo naast een complete internetkassa ook deze digitale oplossingen. Voor elk financieel vraagstuk heeft Buckaroo een passende digitale oplossing. Dat scheelt een hoop kopzorgen.

 

Buckaroo service Pay per Email

Wil je bijvoorbeeld op een makkelijke manier digitale betaalverzoeken versturen naar je klanten en deze facturen eventueel ook nog digitaal laten betalen door je klanten? Met de Buckaroo service Pay per Email is dit mogelijk. Dit scheelt jou als ondernemer en je klanten een boel tijd en gedoe. Door op de betaallink in de verstuurde email te klikken komen je klanten direct in een betaalomgeving van Buckaroo. Veilig en vertrouwd. Bovendien passen de betalingssystemen zich automatisch aan naar de voorkeuren van de klant.

 

Versimpeling van het betalingsproces zorgt voor een snellere betaling

Naast de Pay per Email service zorgt Buckaroo ook voor een versimpeling voor de herhalingsbetalingen van je bedrijf, met Recurring Payment zorgt Buckaroo ervoor dat ook periodieke betalingen volautomatisch voor je worden opgepakt. Omdat het ook online steeds belangrijker is om te weten wie de betalende partij is en of de tenaamstelling het wel klopt, heeft Buckaroo zijn eigen oplossing voor Digitaal Incassomachtigen, Mandaat Management. Op een klantvriendelijke manier zorgt Buckaroo voor een online authenticatie en een digitale en rechtsgeldige handtekening zodat u altijd weet met wie je zaken doet. Van het beheer tot de uiteindelijke communicatie met de bank wordt door Buckaroo opgepakt.