Zaken Doen

Alles over zaken doen

Een goede e learning design

E learning design moet goed gebeuren. Je hebt een handjevol experts nodig om dit zo goed mogelijk te optimaliseren. Ik wist dat ons team dit niet kon, we zijn niet goed onderlegd genoeg om dit te bewerkstelligen. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij een goed bedrijf. Ze konden mij van alles vertellen over e learning, wat ik op zich al een enorme verademing vond. Daarnaast konden ze me ook vertellen wat het beste in mijn bedrijf paste. Dat vond ik natuurlijk erg fijn en waardevol. Ik vertrouw ze eigenlijk meteen omdat ik eerdere dingen van ze gezien heb. Enfin, na een tijdje heen en weer te hebben gespard was het tijd om het echt in het bedrijf uit te voeren.

Iedereen begreep het vrijwel direct

Ik vond het design prachtig en het is zeer makkelijk in gebruik. Omdat mijn werknemers wat jonger zijn wisten ze eigenlijk meteen hoe ze er mee om moesten gaan. Daarmee ging het allemaal goed en vrij vlot en weten we nu precies waar we aan moeten werken. Het levert veel minder stress op, en ik vind het erg belangrijk om dit te blijven optimaliseren. Mocht je meer willen weten raad ik je aan meer info op te zoeken, het is vooral ook in de zorg erg fijn om met dit soort dingen te werken. Zelf stap ik er niet meer vanaf. Ik blijf me verbazen wat technologie ons allemaal brengt. Het gaat allemaal zo veel sneller en zo veel makkelijker.