Zaken Doen

Alles over zaken doen

Erkend recherchebureau

logo-voest (1)Erkend recherchebureau

Voest is een erkend recherchebureau door het Ministerie van Justitie als particulier recherchebureau en is een POB toegekend. POB staat voor de afkorting particulier onderzoeksbureau.

Zo zijn wij dagelijks werkzaam voor bedrijven, particulieren, advocaten en overheidsinstellingen. Wij beschikken over specifieke ervaring in onderzoeken- en opsporingswerk. Hierdoor is kennis en jarenlange ervaring verenigd, waarvan nog steeds gebruik van gemaakt wordt.

Particulier recherchebureau

Een particulier rechercheur hecht veel waarde aan vertrouwen, zo ook de medewerkers van DMK. U kunt er vanuit gaan dat wij integer zijn en te allen tijde discreet met (persoonlijke) gegevens om zullen gaan.

De (persoons)gegevensverwerking van ons kantoor is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Tevens wordt door Voest volledig uitvoering gegeven aan de privacygedragscode voor particuliere onderzoeks- c.q. recherchebureaus, zoals vastgesteld in samenwerking met de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB).