Zaken Doen

Alles over zaken doen

Hoe kan Jaagers helpen uw Magento webwinkel te realiseren?

Jaagers, inmiddels RIFF, is de partner bij uitstek om uw Magento-webwinkel te realiseren. We doen daarbij meer dan enkel het technisch realiseren van een webwinkel. Wij hebben de kennis en kunde in huis om van uw idee voor een webwinkel een succes te maken.

Jaagers: een partner die meedenkt en realiseert

Jaagers is een specialist als het gaat om het realiseren van Magento-webshops. Dat is echter niet de enige vaardigheid die wij in huis hebben. Een webwinkel die staat als een huis levert immers niet noodzakelijkerwijs omzet op. Daarom vinden wij het bij Jaagers belangrijk om een strategie te hebben. Wellicht heeft u zelf al een strategie in gedachten. Het is echter ook mogelijk dat een klant nog helemaal geen strategie in gedachten heeft om van zijn webwinkel een succes te maken. Wij denken graag met onze klanten mee over een strategie om van hun webwinkel een succes te maken.

Jaagers een partner voor, tijdens en na de realisatie

Naast het meedenken over een strategie van een webwinkel zijn wij uiteraard ook een partner bij wie de realisatie van een Magento-webwinkel in goede handen is. We zorgen voor een design dat aansluit bij de wensen van onze klanten. Daarnaast meten we na de realisatie of een ontwerp ook goed functioneert, dat wil zeggen of het ontwerp potentiële klanten ook aanzet om te kopen. Daarnaast kunnen onze klanten rekenen op de betrouwbare ondersteuning van de support afdeling van Jaagers. Op deze manier helpen wij onze klanten om het maximale uit hun webwinkel te halen.