Zaken Doen

Alles over zaken doen

Luxe pennen bedrukken doe je bij Promopen!

Voor luxe pennen ben je bij promopen.nl aan het juiste adres. Voor het goed bedrukken van mooie metalen pennen of bijvoorbeeld pennen met een stylus moet je soms lang zoeken. Bij Promopen ben je zeker van een goede kwaliteit pen met een kwalitatieve bedrukking. Wij nemen niet alleen de grootste aanvragen aan, maar ook de kleinere. Wij hebben een online webshop: promopen.nl en een showroom in Elst. U bent altijd welkom om hier te komen kijken en advies te vragen. Wij hopen u te kunnen helpen met het vinden van de juiste pen.

De luxe pennen van Promopen

Pennen bedrukken doe je soms niet zomaar. Wil je de relatie met klanten of partners verbeteren, kom je niet zomaar met een goedkope pen aan. Al voor een aantal centen duurder is het mogelijk om luxe pennen van metaal te laten bedrukken. Dit geeft een luxere en nettere uitstraling. Wij van Promopen hebben al een aantal jaar ervaring met het bedrukken en verkopen van luxe pennen.

Milieu

Wij van Promopen proberen ook zoveel mogelijk te denken aan het milieu. Zo verkopen wij onder andere een pen die gemaakt is van oude cd hoesjes en een pen gemaakt van oude cd’s. De Italic metal clip is gemaakt van oude cd hoezen. Al onze pennen zijn uniek en van een goede kwaliteit. Als u vragen voor ons heeft kunt u contact opnemen met ons via de website of via de mail. Op de website staat een contactformulier die u kunt invullen.