Zaken Doen

Alles over zaken doen

Nederlandse Facebook likes

Heb je een Facebook pagina met zeer weinig likes? Wil je graag Nederlandse Facebook likes kopen? Dan is het verstandig dat je dit artikel goed leest. Nederlandse Facebook likes hebben namelijk de volgende kenmerken;check-7

100% Nederlands

Afkomstig van echte Nederlandse Facebook gebruikers

Volwassen Facebook gebruiker

Een mix van vrouwen en mannen

Zo moet je niet kunnen zien dat de likes gekocht zijn en ze horen ook natuurlijk toegevoegd worden. Hierdoor is de kans dat de gekochte likes verwijderd worden zeer minimaal.

Waarom zou je Nederlandse Facebook likes bestellen?

Je hebt eindelijk na veel tijd en energie een Facebook pagina op kunnen zetten en je hebt alle familieleden, vrienden en kennissen gevraagd om de pagina te liken. Maar ondanks deze inspanningen heb je nog weinig likes kunnen vergaren. Je wilt natuurlijk meer likes ontvangen, maar je wilt geen duizenden euro’s uitgeven aan Facebook advertenties.

Mensen likes niet zo snel op de like knop drukken als een pagina niet betrouwbaar overkomt. En een pagina met weinig likes wordt gewoonweg niet gezien als betrouwbaar. De meeste mensen zijn bang dat ze teveel reclame op hun tijdlijn krijgen. Zo zal een Facebook pagina die meer dan 200 likes, sneller geliked worden dan een pagina die bijna geen likes heeft.

Een pagina komt met Nederlandse likes niet alleen betrouwbaarder over met de likes van Like4you, maar je hebt ook een voordeel. Omdat de pagina reeds betrouwbaar over komt en je wilt een campagne starten, dan zullen mensen sneller op de vind-ik-leuk knop klikken en daardoor heb je een hogere CTR. Facebook beloond je dan met een lagere CPM of CPC prijs.

Waar kan ik het beste likes kopen?

Online zijn er tal van aanbieders die Nederlandse Facebook likes verkopen, maar niet elke aanbieder is even goed te vertrouwen. Bij Like4you kun je met een gerust hart Nederlandse Facebook likes bestellen, want je bestelt namelijk altijd kwaliteit NL likes in hun webwinkel.

De likes komen uitsluitend alleen van echte Nederlandse profielen en er wordt nooit gebruik gemaakt van systemen of andere illegale methodes die slecht zijn voor je Facebook pagina.

Ze doen er namelijk alles aan om je van de beste service te kunnen voorzien. Sommige leveranciers beloven je dat ze 500 Nederlandse likes gaan leveren, maar in werkelijkheid hebben ze maanden nodig om het beloofde aantal te leveren en vaak zijn het zeer slechte likes.