Zaken Doen

Alles over zaken doen

Poncho bedrukken? Ga naar promotie.nl

Bent u op zoek naar een nieuwe manier waarop u uw bedrijf kan promoten? Poncho bedrukken heeft er een heleboel voor u! Een ervan is poncho laten bedrukken met uw logo erop. Deze worden dan in het slechte weer gedragen door mensen die niet nat willen worden. Als u de poncho’s van poncho bedrukken uitdeelt op een dag met slecht weer, zullen deze niet geweigerd worden. Hiermee maakt u uw klanten blij en tegelijkertijd doen zij ook reclame voor het bedrijf die er groot op gedrukt staat.

Soorten poncho’s bij poncho bedrukken

Wij verkopen poncho’s in verschillende kleuren en maten. U kunt zelf een poncho ontwerpen en wij zorgen ervoor dat u die geleverd krijgt. Ook kunt u kiezen uit wegwerpponcho’s of poncho’s die langer meegaan en dus herbruikbaar zijn, de keuze is aan u.

Promotie

Wij zijn ook gespecialiseerd in het leveren van andere soort producten bestemd voor promotie. Het is handig om meestal handige voorwerpen te overhandigen die wel eens van pas kunnen komen. hier worden uw klanten blij mee en ze blijven zich aan uw bedrijf herinneren als ze iets nodig hebben, zo heeft u een voorsprong op uw concurrenten.