Zaken Doen

Alles over zaken doen

Postma Kunststof tanks

Postma Kunststof tanks zijn te koop bij Postma. Dit bedrijf verkoopt al vanaf 1983 deze modellen en daarom weten zij als de beste welk model geschikt zal zijn voor jouw bedrijf of evenement. Dit familiebedrijf is heel erg klein begonnen en in de loop van de jaren flink uitgebreid. Inmiddels beschikt het al over twee vestigingen in Nederland en België.

Septic tanks is een geweldige oplossing om te gebruiken als toiletafvoer, wanneer er geen riolering aanwezig is. Vaak worden deze gebruikt bij verbouwingen van huizen en bedrijven, maar ook op diverse evenementen kom je deze vaker tegen.  

Stevige Postma Kunststof tanks kopen

Een tijd geleden hadden wij op ons kantoor een groot probleem. Er waren een paar toiletten buiten bedrijf gesteld en dat resulteerde in een lange wachtrij bij de mannen toiletten. Wat er precies aan de hand was, was niet duidelijk. Maar het was wel duidelijk dat hier een tijd over gedaan moest worden, voordat het opgelost kon worden. Omdat dit ten koste van het werk ging, had onze directie besloten om extra toiletten aan te schaffen. Deze kwamen op de binnen plaats buiten te staan. Niet echt handig, maar wel fijn dat iedereen zonder problemen naar het toilet kon gaan. Natuurlijk moest hiervoor wel een afvoer komen en ook dat werd geregeld. Via Postma werden er Septic tanks besteld. Hiermee was het probleem tijdelijk verholpen, in afwachting dat de normale toiletten weer gebruikt konden worden.

Voor meer informatie over deze tanks, neem contact op met Postma. Dit kan telefonisch of via de mail.