Zaken Doen

Alles over zaken doen

Tip: 1TB cloud opslag

Yourhosting

YourhostingAls ondernemer zijnde moet u natuurlijk bepaalde documenten goed bewaren. Wanneer u ondernemer bent is het belangrijk om de belangrijke gegevens op te slaan in een betrouwbare map. Door een virus waren vele belangrijke bestanden van mijn computer verdwenen. Gelukkig had ik deze bestanden ook opgeschreven en geplaatst in mappen. Hierdoor heeft mijn onderneming niet al te veel schade opgelopen. Maar om dit probleem voor de volgende keer te voorkomen, ben ik opzoek gegaan naar een andere mogelijkheid voor het opslaan van belangrijke gegevens. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van Yourhosting. Via deze website had ik de mogelijk om een software genaamd: 1TB cloud opslag aan te schaffen. Met een 1TB cloud opslag kon ik mijn gegevens opslaan in een document, die niet bereikbaar is voor virussen en dergelijke!

1TB cloud opslag

Voordelen

Eigenlijk zag ik alleen maar voordelen aan de software van Office. Zie hieronder de voordelen:

  • Veilige opslag
  • Preventie van gegevensverlies
  • Bestanden eenvoudig opslaan, bewerken en delen
  • Samenwerken in documenten
  • Bestanden synchroniseren
  • Beste support
  • Gratis installatie

Na het zien van al deze voordelen nam ik het besluit om deze software aan te schaffen.

Office 365

Een goede keuze!

Achteraf kan ik u dan ook met trots vertellen dat de overschakeling naar de nieuwste office een goede keuze is gebleken. Voor een maandelijks laag tarief heb ik de beschikking over een veilige en betrouwbare software. Wilt u zeker weten dat uw bestanden veilig zijn opgeslagen? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website!